آموزش لکه گیری درنقاشی ساختمان یک امر مهم و حایز اهمیت است. منظورما ازلکه گیری دیواروسقف اشاره به مواردی است که خانه ما نیازبه نقاشی ساختمان دارد. سوال مهمی که میتواند دراینجا مطرح شود این است که چه زمانی خانه مانیازمند نقاشی ساختمان است؟درپاسخ باید بگوییم که گاهی اوقات سطوح دیوار و سقف دارای ترکهایی است که به راحتی میتوانیم آنها را مشاهده کنیم و یامحلی برای رفت وآمد حشرات است دراینصورت مابه خدمات نقاشی ساختمان نیازخواهیم داشت.بنابراین قبل ازاینکه نقاشی ساختمان به مرحله رنگ آمیزی برسد مانیازداریم که ترک هاودرزهای دیواررا با بتونه مخصوص لکه گیری پر کنیم. درزهای موجود برروی سطوح را میتوانیم با بتونه پلاستیک ، بتونه روغنی ، یا بتونه کناف درزگیری نماییم.
لکه گیری چیست؟
آموزش لکه گیری درنقاشی ساختمان نیاز به تخصص و مهارت دارد.به فرایندی که سطوح دیوارها زیرسازی میشودلکه گیری میگویند. برای زیرسازی سطوح دیوارها وسقف بااستفاده از بتونه مخصوص نقاشی ساختمان باابزارهایی مانند لیسه وکاردک اقدام میکنیم. به اینصورت که ابتدا درزها و ترک های دیواررا می شکافیم ودرزهای موجودرا با بتونه نقاشی ساختمان پرمیکنیم.
ابزارهای مورد نیاز لکه گیری نقاشی ساختمان:
ابزارهای مورد نیاز برای لکه گیری نقاشی ساختمان عبارتند از بتونه مخصوص لکه گیری نقاشی ساختمان، تیغ و کاردک یا لیسه نقاشی ساختمان،ظرف مخصوص برای درست کردن بتونه،گچ برای پرکردن ترک های عمیق.
لکه گیری سقف:
برای آموزش لکه گیری سقف درنقاشی ساختمان ابتدا باید ترک های موجود برروی سطح سقف را بشکافیم. سپس بتونه کناف و بتونه پلاستیک را تهیه میکنیم. بعد از تهیه بتونه کناف یا پلاستیک اقدام به لکه گیری سطوح مورد نظر میکنیم. بعد ازاینکه لکه گیری سقف تمام شد یک دست رنگ بعنوان آستری اعمال کرده و سپس مجددا اقدام به لکه گیری میکنیم. درصورت نیاز به سطح سنباده زده و آستر دوم و رویه کاررا اجرا مینیم.
لکه گیری دیوار:
برای لکه گیری دیوارها درنقاشی ساختمان ابتدا درزها و ترکهای دیواررا شکافته و لکه های عمیق را با گچ و لکه های ریز را با بتونه روغنی پرمیکنیم. سپس رنگ آستری برروی سطح اعمال میکنیم و بعد ازخشک شدن بتونه روغنی سطح را کاملا با سنباده صیقل میدهیم و رنگ آستری دوم و رویه را اعمال میکنیم.