کنیتکس
امروزه در نقاشی ساختمان رنگ ها و طرح های متفاوت به وجود آمدن که می توانیم از آنها برای زیبا سازی منازل چه در محیط داخل و چه در محیط بیرون استفاده کنیم در گذشته همه خدمات زیباسازی محدود به رنگ آمیزی بود یعنی رنگهای پلاستیک روغنی و اکریلیک و رنگ های عمده ای که در بازار موجود بودند ، همین رنگ های اکرولیک،روغنی و پلاستیک بودند اما با گذشت سالیان سال از نقاشی ساختمان و پیشرفت های نقاشی ساختمان رنگ هایی مثل کنیتکس نیز مورد استفاده فراوان قرار گرفتند.
کنیتکس چیست؟
کنیتکس به رنگی گفته میشود که مواد تشکیل دهنده آن رزین سنتیک ،پرلیت و غیره میباشد و تفاوت عمده آن در مقایسه با سایر رنگها پوشش زبر کنیتکس است که هنگام دست کشیدن بر روی آن سفتی و زبری آن مشخص است. کنیتکس دارای انواع مختلفی از نوع کنیتکس های روغنی -البته به دلیل مضرات آن دیگر تولید نمیشود-کنیتکس های پلاستیک و کنتکس های اکرولیک میباشد که قیمت اجرای هر کدام و کیفیت هر کدام از آنها متفاوت است تفاوت انواع کنیتکس در نوع حلال آن است به صورتی که کنتکس های روغنی در برابر رطوبت و نفوذ آن مقاوم تر هستند.
کاربرد کنیتکس درکجاست؟
از رنگ کنیتکس معمولاً در نمای ساختمان استفاده می شود و برای سطوح داخلی ساختمان نیز کاربرد دارد برای اینکه کنیتکس را اجرا کنیم باید زیرسازی مناسبی نیز برای آن در نظر بگیریم زیرسازی مناسب برای کنیتکس استفاده از پرایمر مخصوص کنیتکس و لکه گیری و درزگیری سطوح دیوار است.
کنیتکس روغنی:
در این نوع کنیتکس از فراورده های نفتی همچون تینر و بنزین برای رقیق نمودن آن استفاده می کنیم که از نظر مقاومت در برابر رطوبت بهتر ازانواع دیگر یعنی پلاستیک و اکریلیک است همانطور که گفته شد به علت مضرات که کنیتکس روغنی دارد دیگر از آن استفاده نمی شود.
کنیتکس پلاستیک و اکرولیک:
امروزه فقط از کنیتکس های پلاستیک و اکریلیک استفاده میشود که پیشنهاد میشود اگر از اینکه تکسا در نما استفاده می کنید حتما از چسب z90 برای استحکام بیشتر آن استفاده کنید.
قیمت اجرای کنیتکس
کاتالوگ کنیتکس
کنیتکس نما
کنیتکس دیوار